De ce am devenit fan Mihai Petre

Am devenit fan Mihai Petre de cand urmaresc Asia Express sezonul 4. Il stiam de mult, de la « Romanii au talent » . Il vedeam ca pe un personaj cu o voce insipida care se purta foarte exigent cu concurentii.

Ce mai stiam, din experienta personala, este ca am vrut sa intru o data la un concurs de dans si taxatorul de bilete mi-a spus, cu o voce emotionata si usor conspirativa : biletul costa atat pentru ca e si Mihai Petre in juriu. Mie, care mersesem acolo in speranta unei distractii gratuite, mi s-au parut o gramada de bani.

Adevaratul moment in care l-am descoperit pe Mihai Petre a fost cand a inceput Asia Express 4.

Pentru ca sunt fascinata de cupluri.

Un cuplu imi spune cu mult mai mult decat mi-ar spune evolutia vreunuia din membrii sai, luati individual.

La Asia Express am descoperit cuplul Mihai Petre – Elwira. Si mi-a placut.

Acolo sunt momente extreme. In momentele alea, ca un competitor desavarsit, Mihai reuseste sa-si pastreze stapanirea de sine. Se vede cat isi doreste sa castige, se vede in inversunarea cu care lupta pana la ultimul strop de energie. Dar chiar si atunci cand situatia e la limita si risca sa fie eliminat din joc, isi pastreaza stapanirea de sine si respectul fata de Elwira.

O data s-a enervat si, in culmea disperarii, a ridicat putin vocea la ea, iar a doua zi, pe internet, au curs in siroaie postarile la adresa lui : « Mihai Petre a tipat la sotie. Oare Asia Express ii duce la divort ? » Asta-n conditiile in care Natanticu vorbeste adeseori urat cu sotia si nu se ia nimeni de el.

Scriind, imi dau seama ca o parte din farmecul pe care l-am descoperit la Mihai recent, e dat si de lumina favorabila in care-l pune Elwira. Ea sta alaturi de el, ca o caprioara devotata, privindu-l atat de frumos, mai varsand o lacrima din cand in cand, mai sarutandu-l pe obraz… Farmecul ei personal face sa iasa si mai bine-n evidenta masculinitatea lui Mihai.

Ce-i frumos ii place si lui Dumnezeu. Mihai si Elwira sunt foarte frumosi impreuna. Si cred ca nu-i intamplator c-au rezistat impreuna de mai bine de 13 ani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s