Promovare magazin online – o altfel de reclamă

Să vinzi ochelari nu e uşor. Ai nevoie de toate modelele de ochelari din lume. Ai nevoie de preţuri bune, de discounturi la cerere, de consiliere pentru alegerea celor mai potrivite modele. Dar, mai presus de toate, ai nevoie de răbdare.

Florin, optometrist de meserie şi totodată agent de vânzări al magazinului 4ochelari are noroc: s-a născut sub semnul Taurului, o zodie foarte răbdătoare. Puteţi conta pe el să vă prezinte toate modelele din geanta lui de optică mobilă.

Florin are toate calităţile necesare unui agent de vânzări, inclusiv doza de optimism care vă poate înveseli când sunteţi trişti… că  n-aveţi suficiente scaune de musafiri prin casă sau fonduri necesare pentru toate perechile de ochelari pe care vi le doriţi.

Magazinul 4ochelari se bucură pentru fiecare tranzacţie încheiată şi pentru fiecare client mulţumit. Pentru că fiecare client are stilul lui, dorinţele lui şi propria  manifestare la întâlnirea cu universul opticii medicale mobile.

Aşadar… provocaţi-l pe Florinel şi puneţi-i răbdarea la încercare: lăsaţi-l să vă prezinte pe îndelete minunile din geanta lui de prezentare mobilă! (P.S.: Are sute de modele, în plus faţă de cele prezentate pe site. Şi preţuri de două ori mai mici şi de trei ori mai acceptabile. Spor la probat şi la cumpărat!)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s