Text promovare magazin online (2)

Ce-ti vine in minte cand spui „ochelari de firma”? Calitate, design, confort. 
Insa… Ce-ti vine in minte cand spui „ochelari de firma Stepper”? Cele dinainte si mai mult decat atat: posibilitatea de a beneficia de proprietatile unor minunate rame de Titaniu. Se stie ca ramele de Titaniu nu corodeaza. Nu creeaza alergii. Si sunt cu 50 % mai usoare decat celelalte rame din metal.
Pentru ca Hans Stepper, fondatorul companiei, a avut o idee fixa, dar buna: confortul. Ochelarii sa se aseze cat mai bine pe nas. Sa dormiteze lejer la locul lor, sa nu alunece cand te aprinzi la vreun conflict verbal cu gesticulatie abundenta. Sa nu te apese pe frunte, sa nu te traga de urechi…
Pe site-ul 4ochelari gasesti la vanzare o pereche de ochelari Stepper. Ti se pare putin? E un inceput. O mostra. Grosul… se afla in geanta agentilor de vanzari. Suna la numarul afisat si la dispozitia ta vor fi puse cateva sute de ochelari (marca Stepper si nu numai), pe care ii poti proba la birou sau acasa.
Este unul din atu-urile magazinului 4ochelari: metoda de vanzare inedita. Agentii de vanzari cu experienta in domeniul opticii medicale pot veni oricand sa-ti prezinte oferta lor. Bani sa fie, ca in geanta lor se gaseste cu siguranta o pereche de ochelari pe gusturile tale!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s